Browsing by Subject process

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 50  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Application of flexible methods of project management in teaching mathematicsPolianskyi V. O.
2022Business process management: syllabus of the educational discipline for students of all specialties of the second (master) levelKotlyk A.; Havrylchenko O.; Kanova O.
2013COMPUTER VIRUSES AND ANTI-VIRUS PROGRAMSKryvenko P.
2020Data and decision making: syllabus of the discipline for the students of specialties 122 «Computer Science» of the second (master's) levelRayevnyeva O. V.; Brovko O. I.
2013The development of the notion of the content and structure of communication activity process in economicsNaumik K. G.
2020Enterprise knowledge management process in the conditions of knowledge economyTomakh V. V.
2022Generalization of scientific views on the interpretation of the essence and content of the concept “organization”Gruzina I. A.; Pererva I. M.
2020Methods and models for forecasting processes in foreign economic activity: syllabus of the discipline for the students of all specialties of the second (master's) levelRayevnyeva O. V.; Brovko O. I.
2024Planning and Organization of the Company's Activities. Guidelines for writing a course work for Bachelor's (first) degree higher education students of speciality 073 "Management" of the educational program "Logistics"Herashchenko I.; Tomakh V.
2023Planning and organizing of enterprise activities : program of the course for higher education students of specialty 073 «Management» of the study programme «Logistics» of the first (bachelor's) levelHeraschenko I. M.; Tomakh V. V.
2024Process management : program of the course for students of all specialties of the third (educational and scientific) сycleLepeyko T.; Kotlyk A.; Kanova O.
2023Process management : program of the course for students specialty 073 “Management”, study programme “Management” of the third (educational and scientific) levelLepeyko T.; Kotlyk A.; Kanova O.
2022Process management: syllabus of the educational discipline for students of specialty 073 “Management” of educational and scientific program “Management” of the third (educational and scientific) levelLepeyko T.; Kotlyk A.; Kanova O.
2020The Fundamentals of Data Analysis. Guidelines for laboratory work for Master's (second) degree students of speciality 122 "Computer Science"Rayevnyeva O. V.; Brovko O. I.
2018Ведення управлінського обліку витрат на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексуВолковська Я. В.; Волковская Я. В.; Volkovska I. V.
2016Визначення основних аспектів поняття «інновація»Маціканич І. М.; Мациканыч И. Н.; Matsikanych I. M.
2018Використання інформаційних процесів в управлінні промисловим підприємствомЩербак А. М.; Shcherbak A. M.
2013Вплив інноваційних змін на діяльність підприємств ресторанного господарстваП’ятницька Г. Т.; П’ятницька Н. О.; Пятницкая Г. Т.; Пятницкая Н. А.; Piatnytska G. T.; Piatnytska N. O.
2019Дослідження показників оцінювання інформаційних процесів управління промисловим підприємствомГрузіна І. А.; Щербак А. М.; Грузина И. А.; Gruzina I. A.; Shcherbak A. M.
2016Дослідження сутності та складових розвитку персоналуЛаптєв В. І.; Лаптев В. И.; Laptiev V. I.