Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 201-210 из 224.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Environmental safety and quality of food raw materials and products: program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor) levelBezsonnyi V. L.
2021Innovative technologies in the field of hotel and restaurant services : program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor's) levelLitvinova I. M.
2017Рабочая тетрадь по тренинг-курсу «Безопасность жизнедеятельности» для студентов всех специальностей первого (бакалаврского) уровняПротасенко О. Ф.; Ивашура А. А.; Івашура А. А.; Protasenko O. F.; Ivashura A. A.
2020Основи охорони праці : робоча програма тренінг-курсу для студентів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» першого (бакалаврського) рівняБуц Ю. В.; Борисенко О. М.; Івашура А. А.
2018Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Практикум для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняКрюк А. Г.; Борисенко О. М.; Попенко Г. С.; Белікова Т. Б.
2020Основи охорони праці : робоча програма тренінг-курсу для студентів спеціальності 125 «Кібербезпека» першого (бакалаврського) рівняБуц Ю. В.; Борисенко О. М.; Івашура А. А.
2018Сучасні технологічні системи. Практикум для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.
2021Тренінг-курс "Безпека життєдіяльності". Практикум для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняПротасенко О. Ф.; Михайлова Є. О.
2021Екологічні технології в агробізнесі. Практикум для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняІвашура А. А.
2021Хімія. Методичні рекомендації до самостійної роботи слухачів підготовчого відділенняЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.