Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/10987
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПрокопішина О. В.-
dc.contributor.authorТеплова О. М.-
dc.contributor.authorПрокопишина Е. В.-
dc.contributor.authorТеплова О. М.-
dc.contributor.authorProkopishyna O. V.-
dc.contributor.authorTeplova O. M.-
dc.date.accessioned2016-03-21T11:26:45Z-
dc.date.available2016-03-21T11:26:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПрокопішина О. В. Обґрунтування управлінського вибору форми оплати праці персонала підприємств туристично-готельної справи / О. В. Прокопішина, О. М. Теплова // Зовнішні та внутрішні фактори впливу на економічну систему країни: матеріали міжнар. науково-практич. конф., м. Київ, 30-31 січня 2015 р. – К.: КЕНЦ, 2015. – С. 32 – 38.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10987-
dc.description.abstractЗ метою підвищення продуктивності та ефективності праці персоналу підприємств туристично-готельної справи запропонована преміальна система, що враховує комплекс факторів в залежності від функцій підрозділу.en_US
dc.description.abstractС целью повышения производительности и эффективности труда персонала предприятий туристически-гостиничного дела предложена премиальная система, которая учитывает комплекс факторов в зависимости от функций подразделения.en_US
dc.description.abstractWith the aim of increase of the productivity and efficiency of labour of personnel of tourism and hotel business the bonus system that takes into account the complex of factors depending on the functions of subdivision is offered.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherКЕНЦen_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectготельний бізнесen_US
dc.subjectменеджментen_US
dc.subjectмотиваціяen_US
dc.subjectоплата праціen_US
dc.subjectоблікen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectгостиничный бизнесen_US
dc.subjectменеджментen_US
dc.subjectмотивацияen_US
dc.subjectоплата трудаen_US
dc.subjectучетen_US
dc.subjectанализen_US
dc.subjecttourismen_US
dc.subjecthotel businessen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectmotivationen_US
dc.subjectremuneration of labouren_US
dc.subjectaccountingen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.titleОбґрунтування управлінського вибору форми оплати праці персонала підприємств туристично-готельної справиen_US
dc.title.alternativeОбоснование управленческого выбора формы оплаты труда персонала предприятий туристическо-гостиничного делаen_US
dc.title.alternativeGrounding administrative choice of labour remuneration form in tourism and hotel businessen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Прокоп_шина_Теплова_Об_рунтування управл_нського_текст.pdf346,03 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.