Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/11761
Title: Теоретичний аналіз умов підвищення якості обробки за температурним критерієм
Other Titles: Теоретический анализ условий повышения качества обработки по температурному критерию
Theoretical analysis of the conditions for improving the quality of the processing temperature criterion
Authors: Новіков Ф. В.
Рябенков І. О.
Новиков Ф. В.
Рябенков И. А.
Novikov F. V.
Ryabenkov I. A.
Keywords: математична модель
якість обробки
температурний критерій
температура при шліфуванні
розподіл тепла
стружки
математическая модель
качество обработки
температурный критерий
температура при шлифовании
распределение тепла
стружки
mathematical model
quality of treatment
temperature test
temperature during grinding
heat distribution
chips
Issue Date: 2007
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Теоретичний аналіз умов підвищення якості обробки за температурним критерієм // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – “Технічний сервіс АПК, техніка та технології у сільськогосподарському машинобудуванні”. – Харків: ХНТУСГ, 2007. – Вип. 61. – С. 164–171.
Abstract: Теоретично обґрунтовано умови підвищення якості обробки за рахунок зменшення товщини дефектного шару оброблюваної деталі на основі використання розробленої математичної моделі визначення температури при шліфуванні, що враховує розподіл тепла, яке йде в стружки, що утворюються, і оброблювану деталь. Подано практичні рекомендації
Теоретически обоснованы условия повышения качества обработки за счет уменьшения толщины дефектного слоя обрабатываемой детали на основе использования разработанной математической модели определения температуры при шлифовании, учитывающей распределение тепла, уходящего в образующиеся стружки и обрабатываемую деталь. Даны практические рекомендации
Theoretically substantiated conditions to improve the quality of processing by reducing the thickness of the defect layer of the workpiece based on the use of the developed mathematical model for determining the temperature during grinding, which takes into account the distribution of heat, generated in the passing chips and workpiece. Practical recommendations
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11761
Appears in Collections:Статті (ПТЕБЖД)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
247 Новиков Ф.В., Рябенков И.А.pdf266,86 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.