Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/11842
Название: Термінологічний апарат регіонального саморозвитку
Авторы: Іванова О. Ю.
Ключевые слова: регіон
регіональний саморозвиток
децентралізація
самодостатність регіону
фіскальний федералізм
умови саморозвитку
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Іванова О. Ю. Термінологічний апарат регіонального саморозвитку / О. Ю. Іванова // Вісник нац. ун-ту “Львівська політехніка”: збірник наукових праць. Сер. Менеджмент та підприємництво в Україні: Етапи становлення і проблеми розвитку. – 2015. - № 819. – С. 410-420.
Краткий осмотр (реферат): Статтю присвячено теоретичним аспектам регіонального саморозвитку. Обґрунтована система термінів саморозвитку регіонів: саморозвиток, самодостатність, самозабезпеченість, самостійність, автономність, незалежність, самовідтворення, федералізм та федералізація, децентралізація. Визначено характерні ознаки термінів, що дозволило обґрунтувати доцільність їх застосування до регіонального саморозвитку в умовах реанімаційних реформ в Україні. Уточнено визначення «самодостатністю регіонального розвитку» та «потенціал саморозвитку регіону». Потенціал регіону, з точки зору спрямованості на саморозвиток, слід розглядати з двох позицій: базовий та акумулюючий.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11842
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
стаття_Іванова 7 фах.pdf366,36 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.