Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12150
Название: Оцінка вартості банку при виборі його конкурентної та корпоративної стратегій. Монографія
Авторы: Гонтар Д. Д.
Губарєва І. О.
Ключевые слова: оцінка вартості банку
компоненти формування вартості банку
система показників для інтегральної оцінки ключових компонент формування вартості банку
корпоративна стратегія управління вартістю банку
конкурентна стратегія забезпечення зростання вартості банку
Дата публикации: 2016
Издательство: ІНЖЕК
Библиографическое описание: Оцінка вартості банку при виборі його конкурентної та корпоративної стратегій. Монографія / І. О. Губарєва, Д. Д. Гонтар. – Х. : ІНЖЕК, 2016. – 204 с.
Краткий осмотр (реферат): Монографію присвячено подальшому розвитку теоретичних положень, розробленню методичних підходів і науково-практичних рекомендацій щодо оцінки вартості банку при виборі його корпоративної та конкурентної стратегій. Визначено перелік показників для оцінки компонент формування вартості банку. Представлено методичний підхід до інтегрального оцінювання ключових компонент формування вартості банку. Запропоновано методичний підхід до стратегічного планування параметрів розвитку банку для забезпечення зростання його вартості, який передбачає вибір пріоритетних сценаріїв стратегічного планування параметрів розвитку банку та визначення оптимальних значень складових чистого грошового потоку банку, ставки дисконту та післяпрогнозного приросту доходів. Рекомендовано для викладачів та науковців, які досліджують проблеми оцінки вартості банку, аспірантів і студентів економічних спеціальностей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12150
Располагается в коллекциях:Монографії (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Монографія Гонтар.pdf3,33 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.