Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12194
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНовіков Ф. В.-
dc.contributor.authorКленов О. С.-
dc.contributor.authorНовиков Ф. В.-
dc.contributor.authorNovikov F. V.-
dc.contributor.authorKlenov O. S.-
dc.date.accessioned2016-06-03T07:28:26Z-
dc.date.available2016-06-03T07:28:26Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationАналітична оцінка температури при глибинному шліфуванні // Актуальні проблеми сучасної промислової безпеки та екології: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Курськ, 12-14 квітня 2010) / Курський інститут соціальної освіти (філія) РДСУ. − Курськ: ТОВ "Мрія", 2010. − С. 117−121.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12194-
dc.description.abstractСтаття присвячена розрахунку температури при глибинному шліфуванні та виявленню нових умов її зменшення. Показано, що глибинне шліфування поряд з високою продуктивністю обробки забезпечує відносно низьку температуру і високу якість оброблюваних поверхонь. Це пов'язано зі зменшенням швидкості зняття припуску матеріалу з плином часу обробки в межах довжини дуги контакту круга з оброблюваною деталлюen_US
dc.description.abstractСтатья посвящена расчету температуры при глубинном шлифовании и выявлению новых условий ее уменьшения. Показано, что глубинное шлифование наряду с высокой производительностью обработки обеспечивает относительно низкую температуру и высокое качество обрабатываемых поверхностей. Это связано с уменьшением скорости съема припуска материала с течением времени обработки в пределах длины дуги контакта круга с обрабатываемой детальюen_US
dc.description.abstractThe article is devoted to the calculation of the temperature creep feed grinding, and the identification of new conditions of its reduction. It is shown that the depth of grinding together with high processing performance provides a relatively low temperature and the high quality of the processed surfaces. This is due to a decrease in stock removal rate of material from the processing time within the contact range of the arc length with the workpieceen_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherТОВ "Мрія"en_US
dc.subjectтемпература при глибинному шліфуванніen_US
dc.subjectпродуктивність обробкиen_US
dc.subjectякість оброблюваних поверхоньen_US
dc.subjectбагатопрохідне шліфуванняen_US
dc.subjectзнімання припускуen_US
dc.subjectпроизводительность обработкиen_US
dc.subjectтемпература при глубинном шлифованииen_US
dc.subjectачество обрабатываемых поверхностейen_US
dc.subjectмногопроходное шлифованиеen_US
dc.subjectсъем припускаen_US
dc.subjecttemperature creep feed grindingen_US
dc.subjectmachining performanceen_US
dc.subjectsurface qualityen_US
dc.subjectmultipass grindingen_US
dc.subjectstock removalen_US
dc.titleАналітична оцінка температури при глибинному шліфуванніen_US
dc.title.alternativeАналитическая оценка температуры при глубинном шлифованииen_US
dc.title.alternativeAnalytical evaluation of temperature creep feed grindingen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Курск, апрель 2010, стр. 117.pdf132,45 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.