Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12367
Название: Визначення сутності організації процесу кредитування підприємства
Авторы: Сидоркіна Г. В.
Ключевые слова: процес кредитування підприємства
етапи банківського кредитування
кредитна операція
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Сидоркіна Г. В. Визначення сутності організації процесу кредитування підприємства / Г. В. Сидоркіна // Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів "Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти", (Харків, 24 квітня 2016 р.) / Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. – Харків, 2016. – С. 314-318.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні теоретико-методологічні підходи до визначення сутності та видів кредитування підприємств. Головна увага зосереджена на з'ясуванні можливостей використання банківського кредиту як основного джерела додаткового фінансування. Проведені дослідження свідчать, що за сучасних умов господарювання налагодження кредитних взаємовідносин банків з позичальниками можливе лише за умов теоретичного обґрунтування сутності кредиту та його ролі у відтворювальному процесі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12367
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези Сидоркіна, керівник - Гонтар.pdf335,66 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.