Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12584
Название: Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Авторы: Губіна В. В.
Ключевые слова: ефективність
підприємство
фактори підвищення ефективності
конкурентоспроможність
інтеграція
інновація
механізми розвитку
центр стимулювання інновацій
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Губіна В. В. Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: [монографія] / В. В. Губіна // Харків: Панов, 2015. – 204 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії розроблено механізм підвищення конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості на основі управління ресурсозберігаючою діяльністю, що базується на принципах раціональності й програмно-цільового підходу, реалізує комплекс заходів з підвищення ефективності управління ресурсозберігаючою діяльністю на основі використання сукупності організаційно-управлінських і технологічних ресурсозберігаючих нововведень, створюваних і освоюваних підприємством, і реалізованих на принципах адаптації й раціональності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12584
Располагается в коллекциях:Монографії (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Губина В.В._Монография.pdf1,79 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.