Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12584
Назва: Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Автори: Губіна В. В.
Теми: ефективність
підприємство
фактори підвищення ефективності
конкурентоспроможність
інтеграція
інновація
механізми розвитку
центр стимулювання інновацій
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Губіна В. В. Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: [монографія] / В. В. Губіна // Харків: Панов, 2015. – 204 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії розроблено механізм підвищення конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості на основі управління ресурсозберігаючою діяльністю, що базується на принципах раціональності й програмно-цільового підходу, реалізує комплекс заходів з підвищення ефективності управління ресурсозберігаючою діяльністю на основі використання сукупності організаційно-управлінських і технологічних ресурсозберігаючих нововведень, створюваних і освоюваних підприємством, і реалізованих на принципах адаптації й раціональності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12584
Розташовується у зібраннях:Монографії (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Губина В.В._Монография.pdf1,79 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.