Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12584
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГубіна В. В.-
dc.date.accessioned2016-06-14T07:31:29Z-
dc.date.available2016-06-14T07:31:29Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГубіна В. В. Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: [монографія] / В. В. Губіна // Харків: Панов, 2015. – 204 с.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12584-
dc.description.abstractУ монографії розроблено механізм підвищення конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості на основі управління ресурсозберігаючою діяльністю, що базується на принципах раціональності й програмно-цільового підходу, реалізує комплекс заходів з підвищення ефективності управління ресурсозберігаючою діяльністю на основі використання сукупності організаційно-управлінських і технологічних ресурсозберігаючих нововведень, створюваних і освоюваних підприємством, і реалізованих на принципах адаптації й раціональності.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectфактори підвищення ефективностіen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectінтеграціяen_US
dc.subjectінноваціяen_US
dc.subjectмеханізми розвиткуen_US
dc.subjectцентр стимулювання інноваційen_US
dc.titleМеханізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловостіen_US
dc.typeBooken_US
Располагается в коллекциях:Монографії (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Губина В.В._Монография.pdf1,79 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.