Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13897
Название: Фінансовий облік у банках : навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.030508 "Фінанси і кредит"
Авторы: Чмутова І. М.
Азізова К. М.
Лебідь О. В.
Ключевые слова: облік
банк
готівкові кошти
готівкові кошти
депозити
власний капітал
кредитні активи
цінні папери
облік доходів
облік витрат
Дата публикации: 2015
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Чмутова І. М. Фінансовий облік у банках : навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.030508 "Фінанси і кредит" / І. М. Чмутова, К. М. Азізова, О. В. Лебідь. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2015. – 360 с. (Укр. мов.)
Краткий осмотр (реферат): Розкрито теоретичні (сутність, функції, принципи, методики, підходи) і практичні (бухгалтерські проведення, формування звітності, ведення обліку у автоматизованій банківській системі) основи фінансового обліку в банках. Викладено особливості системи фінансового обліку у банках України з посиланням на чинні законодавчі та нормативні акти, враховано Положення міжнародних стандартів бухгалтерського обліку і Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України. Охоплено питання ведення обліку основних видів банківських операцій. Наведено методику обліку капіталу банку, операцій за безготівковими розрахунками, з готівковими коштами, депозитних та кредитних операцій, операцій з цінними паперами, операцій в іноземній валюті, доходів і витрат банку. Рекомендовано керівникам, фінансовим директорам, бухгалтерам банків, фахівцям з економіки й фінансів, студентам і аспірантам економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13897
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2015 Чмутова І М, Азизова К М, Лебедь О В.pdf3,91 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.