Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14417
Назва: | Пути уменьшения шероховатости обработки при шлифовании |
Інші назви: | Шляхи зменшення шорсткості обробки при шліфуванні Ways to reduce the processing roughness in grinding |
Автори: | Новиков Ф. В. Дитиненко С. А. Новіков Ф. В. Дитиненко С. О. Novikov F. V. Ditinenko S. O. |
Теми: | шлифование алмазные круги на металлических связках шероховатость обработки электроэрозионная правка относительная полнота профиля круга шліфування алмазні круги на металевих зв'язках шорсткість обробки електроерозійна правка відносна повнота профілю круга grinding diamond wheels metallic cords processing roughness electro-editing the relative completeness of the profile circle |
Дата публікації: | 2007 |
Бібліографічний опис: | Новиков Ф. В. Пути уменьшения шероховатости обработки при шлифовании / Ф. В. Новиков, С. А. Дитиненко // Современные инструментальные системы, информационные технологии и инновации: материалы V Международной научно-технической конференции. – Курск: Курск. гос. техн. ун-т, 2007. − С. 213 - 219. |
Короткий огляд (реферат): | В работе приведены результаты аналитических исследований шероховатости обработки при шлифовании алмазными кругами на металлических связках и определены условия ее уменьшения. Даны практические рекомендации. У роботі наведено результати аналітичних досліджень шорсткості обробки при шліфуванні алмазними кругами на металевих зв'язках та визначено умови її зменшення. Надано практичні рекомендації. The results of analytical processing research roughness when grinding with diamond wheels to metal bonds and conditions of its reduction. Practical recommendations. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14417 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
255 -Курск, 2007.pdf | 106,77 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.