Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1473
Title: Методичні рекомендації до самостійної роботи з теми "Елементи матричного аналізу" навчальної дисципліни "Математика для економістів" для студентів галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" всіх форм навчання
Other Titles: Методические рекомендации для самостоятельной работы по теме “Элементы матричного анализа” по учебной дисциплине “Математика для экономистов“ для студентов области знаний 0305 “Экономика и предпринимательство” всех форм обучения
Guideline for Independent Work of “Elements of Matrix Analysis” of Educational Discipline “Mathematics for Economists” for Students of the Field of Knowledge 0305 “Economics and Business” of all Forms of Teaching
Authors: Титарев В. Г.
Titarev V.
Keywords: лінійне перетворення
власне значення
власний вектор
характеристичне рівняння
спектр матриці
линейное преобразование
собственное значение
собственный вектор
характеристическое уравнение
спектр матрицы
linear transformation
eigenvalue
eigenvector
characteristic equation
spectrum of matrix
Issue Date: 2012
Publisher: ХНЕУ
Citation: Методичні рекомендації до самостійної роботи з теми "Елементи матричного аналізу" навчальної дисципліни "Математика для економістів" для студентів галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" всіх форм навчання / укл. В. Г. Титарев – Х. : Вид. ХНЕУ, 2012. – 60 с. (Укр. мов.)
Abstract: Подано методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи з навчальної дисципліни, де розглянуто основні поняття лінійного простору, структури лінійного перетворення, проблеми діагоналізації, основні поняття теорії квадратичних форм, а також наведено розв’язання типових прикладів, які можуть застосовуватися на практичних заняттях. Рекомендовано для студентів галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво".
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1473
Appears in Collections:Методичні матеріали (ВМЕМ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.