Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16008
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛепетюха Н. В.-
dc.contributor.authorАртекова Т. О.-
dc.date.accessioned2017-05-11T09:52:01Z-
dc.date.available2017-05-11T09:52:01Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЛепетюха Н. В. Оцінка впливу факторів зовнішнього середовища на діяльність підприємства харчової промисловості / Н. В. Лепетюха Т. О.Артекова // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2016. – Випуск 14. – С. 413 – 417.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16008-
dc.description.abstractУ статті розглянуто роль зовнішнього середовища в діяльності підприємств. Обґрунтовано доцільність проведення аналізу впливу чинників зовнішнього середовища на підприємство. Проаналізовано методи оцінки впливу макросередовища на результати діяльності суб’єктів господарювання. Сформовано перелік можливих факторів впливу макросередовища на діяльність підприємства кондитерської галузі. Проведено оцінку впливу зовнішніх факторів на обсяг реалізації продукції підприємства кондитерської галузі за допомогою кореляційного та PEST- аналізу.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectметодиen_US
dc.subjectзовнішнє середовищеen_US
dc.subjectфакториen_US
dc.subjectвпливen_US
dc.subjectкореляціяen_US
dc.subjectмакросередовищеen_US
dc.subjectмікросередовищеen_US
dc.subjectPEST- аналізen_US
dc.titleОцінка впливу факторів зовнішнього середовища на діяльність підприємства харчової промисловостіen_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udc[005.52+005.5]:338.439en_US
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
стаття Лепетюха.pdf1,08 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.