Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16131
Название: Напрямки вдосконалення оцінки ефективності публічного адміністрування
Авторы: Красноруцький О. О.
Власенко Т. А.
Галич С. П.
Ключевые слова: ефективність публічного адміністрування
результативність публічного адміністрування
дієвість
економічність
прибутковість
якість
якість трудового життя
продуктивність
соціальна результативність
економічна результативність
політична результативність
системна результативність
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Красноруцький О.О. Напрями вдосконалення оцінки ефективності публічного адміністрування / О. О. Красноруцький, Т. А. Власенко, С. П. Галич // Актуальні проблеми інноваційної економіки. - 2016. - № 3. - С. 45-54.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто сутність ефективності публічного адміністрування та підходи до її визначення на різних рівнях. Запропоновано визначення результативності публічного адміністрування як узагальнюючого показника, який включає як кількісні, так і якісні характеристики, відображає дієвість у досягненні поставлених цілей, економічність у використання наявних ресурсів, продуктивність отриманих результатів (ефективність) як віддачу від витрачених ресурсів, прибутковість як результат функціонування народного господарства країни, якість як відповідність правил державотворення країни міжнародним стандартам та нормам та якість життя населення країни. На державному рівні виділяють: соціальну; економічну; політичну і системну результативності. На рівні публічних адміністрацій результативність публічного адміністрування доцільно оцінювати з використанням системи збалансованих показників (BSC). Вимірами виступають: споживачі, фінанси, навчання і розвиток, внутрішні процеси. Відповідно для кожного виміру запропоновані напрями вимірювання, очікування і показники.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16131
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.