Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16214
Название: Спеціальний фонд у складі доходів Державного бюджету України: особливості формування та використання
Авторы: Юшко С. В.
Ключевые слова: доходи бюджету
загальний фонд
спеціальний фонд
власні надходження бюджетних установ
цільові платежі
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Юшко С. В. Спеціальний фонд у складі доходів Державного бюджету України: особливості формування та використання / С. В. Юшко // Фінанси України. – 2017. – № 4. – С. 22 – 41.
Краткий осмотр (реферат): У статті окреслюються причини переходу до формування в Україні двокишенькових бюджетів, аналізуються нормативні документи, що визначають засади формування та використання коштів спеціального фонду, проводиться оцінка складу та структури доходів спеціального фонду Державного бюджету у динаміці. Звертається увага на відсутність єдиного підходу до формування і використання доходів спеціального фонду, досліджується логіка розподілу доходів між загальним та спеціальним фондами, називаються переваги та ризики використання цільових доходів для фінансування окремих програм та заходів. Вивчається стан виконання планових показників спеціального фонду За результатами проведеного дослідження робиться висновок про доцільність відмови у майбутньому від широкого використання цільових платежів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16214
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юшко.pdf148,26 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.