Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16578
Название: Злиття та поглинання як стратегія неорганічного росту фармацевтичних компаній
Авторы: Страпчук С. І.
Ключевые слова: злиття та поглинання
фармацевтичний ринок
органічна та неорганічна стратегії росту
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Страпчук С. І. Злиття та поглинання як стратегія неорганічного росту фармацевтичних компаній / С. І. Страпчук // «Стратегія інноваційного розвитку економіки: бізнес, наука, освіта» (SIDEC 2017) / Матер. VIІI міжнар. наук.-практ. конф.: (16-20 травня 2017 р.) – Х.: НТУ «ХПІ», 2017. – С. 141-144.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено два різновиди корпоративної стратегії росту: органічну та неорганічну та визначено роль стратегії злиття та поглинання як найбільш динамічний напрямок стратегій неорганічного росту. Проаналізовано угоди M & A на світовому фармацевтичному ринку та на ринку України зокрема. Встановлено, що активізація стратегій злиття та поглинання сприяє поліпшенню інвестиційного клімату, обміну досвідом, технологіями (особливо так необхідним для фармацевтики заходів R&D), проте має і негативні наслідки, що загрожують втратою робочих місць, розвитку конкуренції та поширенню інверсії. Тому контроль з боку державних органів є необхідною умовою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16578
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4_Страпчук Sidec.pdf192,15 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.