Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16736
Title: Підвищення соціальної відповідальності бізнесу на основівпровадження бенчмаркінгу
Other Titles: Повышение социальной ответственности бизнеса на основе внедрения бенчмаркинга
Improvement of the level of the social responsibility of business entities on the basis of benchmarking
Authors: Нагаївська Д. Ю.
Нагаивская Д. Ю.
Nagaivska D. Y.
Keywords: бенчмаркінг
соціальна відповідальність бізнесу
ринок продовольчих товарів
бенчмаркинг
социальная ответственность бизнеса
рынок продовольственных товаров
benchmarking
social responsibility of business
food market
Issue Date: 2017
Citation: Нагаївська Д. Ю. Підвищення соціальної відповідальності бізнесу на основі впровадження бенчмаркінгу / Д. Ю. Нагаївська // Європейська інтеграція: історичний досвід та економічні перспективи: матер. між нар. наук.-практ. конф., 3-4 бер. 2017 р. : тези допов. / відп. за випуск д.е.н., проф. С. О. Якубовський. – Одеса : ОНУ імені І. І. Мечникова, 2017. – 248 с. – C. 167-170
Abstract: Запропоновано використання бенчмаркінгу з метою підвищення соціальної відповідальності вітчизняних підприємств на ринку продовольчих товарів. Проаналізовано досвід провідних швейцарських підприємств харчової галузі.
Предложено использование бенчмаркинга с целью повышения социальной ответственности украинских предприятий на рынке продовольственных товаров. Проанализирован опыт ведущих швейцарских предприятий пищевой промышленности.
In the work has suggestion the use of benchmarking, aimed to improve the social responsibility of ukrainian enterprises on the product market. The experience of leading Swiss enterprises working in the food branch has been analyzed.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16736
Appears in Collections:Статті (ЕМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нагаївська Д.Ю._тези_01.pdf458,81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.