Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16909
Название: Удосконалення інструментів адаптації підприємств до впливу конкурентного середовища
Другие названия: Imroving the Tools for Adapting Enterprises to Influence of the Competitive Environment
Усовершенствование инструментов адаптации предприятий к влиянию конкурентной среды
Авторы: Лепейко Т. І.
Кривобок К. В.
Lepeyko T. I.
Krivobok K. V.
Лепейко Т. И.
Кривобок Е. В.
Ключевые слова: інструменти адаптації підприємств
мінливе конкурентне середовище
інструменти стратегічного менеджменту
tools for adapting enterprises
changing competitive environment
tools of strategic management
инструменты адаптации предприятий
изменяющаяся конкурентная середа
инструменты стратегического менеджмента
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Лепейко Т. І. Удосконалення інструментів адаптації підприємств до впливу конкурентного середовища / T. І. Лепйеко, К. В. Кривобок // Бізнес-інформ. – 2016. – №12. – С. 176-182.
Краткий осмотр (реферат): Метою статті є удосконалення існуючих інструментів аналізу господарської діяльності підприємств заснованих на традиційних методах стратегічного менеджменту задля забезпечення його ефективної адаптації до мінливості конкурентного середовища. В статті було сформовано основні етапи формування системи показників необхідних для аналізу діяльності підприємства. Також проаналізовано особливості застосування основних методів та інструментів стратегічного менеджменту при адаптації підприємств до впливу конкурентного середовища. Розроблено методику для забезпечення ефективного управління процесами адаптації промислових підприємств до змін зовнішнього середовища яка враховує, що сьогодні фахівці у сфері стратегічного менеджменту виділяють певну ієрархію рівнів адаптації на підприємстві, кожен з яких має свою цінність, відповідає за вирішення конкретних ключових питань адаптації та обумовлює застосування відповідного інструментарію.
Метою статті є удосконалення існуючих інструментів аналізу господарської діяльності підприємств заснованих на традиційних методах стратегічного менеджменту задля забезпечення його ефективної адаптації до мінливості конкурентного середовища. В статті було сформовано основні етапи формування системи показників необхідних для аналізу діяльності підприємства. Також проаналізовано особливості застосування основних методів та інструментів стратегічного менеджменту при адаптації підприємств до впливу конкурентного середовища. Розроблено методику для забезпечення ефективного управління процесами адаптації промислових підприємств до змін зовнішнього середовища яка враховує, що сьогодні фахівці у сфері стратегічного менеджменту виділяють певну ієрархію рівнів адаптації на підприємстві, кожен з яких має свою цінність, відповідає за вирішення конкретних ключових питань адаптації та обумовлює застосування відповідного інструментарію.
Целью статьи является, совершенствование существующих инструментов анализа хозяйственной деятельности предприятий, основанных на традиционных методах стратегического менеджмента для обеспечения эффективной адаптации к изменениям конкурентной среды. В статье были сформированы основные этапы формирования системы показателей необходимых для анализа деятельности предприятия. Также проанализированы особенности применения основных методов и инструментов стратегического менеджмента при адаптации предприятий к воздействию конкурентной среды. Разработана методика для обеспечения эффективного управления процессами адаптации промышленных предприятий к изменениям внешней среды учитывающая, что сегодня специалисты в области стратегического менеджмента выделяют определенную иерархию уровней адаптации на предприятии, каждый из которых имеет свою ценность, отвечает за решение конкретных ключевых вопросов адаптации и обусловливает применение соответствующего инструментария.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16909
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
business-inform-2016-12_0-pages-176_181.pdf351,85 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.