Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17274
Название: Банківська система України: стан та проблеми
Авторы: Максімова М. В.
Ключевые слова: банківська система України
основні показники діяльності банківської системи
рентабельність активів та капіталу
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Максімова М. В. Банківська система України: стан та проблеми / М. В. Максімова // Економіка та держава. – 2017. - № 5. – С. 56-60.
Краткий осмотр (реферат): В статті проаналізовано сучасний стан банківської системи України за наступними показниками: динаміка кількості діючих банківських установ на території України за 2008-2016 рр.; динаміка основних показників банківської діяльності (активи, зобов’язання, капітал, доходи, витрати та фінансовий результат), а також динаміка показників рентабельності активів та капіталу. На підставі проведеного аналізу зазначених показників виявлено, що основними проблеми функціонування банківської системи України на сучасному етапі є: низький рівень довіри населення до банківської системи; значна девальвація національної валюти; погіршення якості активів банків за рахунок низького рівня повернення валютних позик і, як результат, наявність від’ємного фінансового результату.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17274
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Максімова МВ_кф БС_статья 1.pdf349,3 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.