Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1765
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛипова Ю. А.-
dc.date.accessioned2013-01-11T09:34:27Z-
dc.date.available2013-01-11T09:34:27Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛипова Ю. А. НЕОБХІДНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ЗБАЛАНСОВАНОЇ СИСТЕМИ ПОКАЗНИКІВ ЯК ОСНОВНОГО ІНСТРУМЕНТУ ОЦІНКИ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ПЛОДООВОЧЕВОЇ КОНСЕРВНОЇ ГАЛУЗІ / Ю. А. Липова // Управління розвитком. - 2012. - №19(140). - С. 14-18en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1765-
dc.description.abstractПредставлено авторське бачення побудови системи збалансованих показників із врахуванням особливостей плодоовочевої консервної галузі стосовно оцінки фінансових результатів підприємства. Підкреслено важливість врахування показників нефінансового характеру, що оцінюють задоволеність покупців, ефективність внутрішніх бізнес-процесів, потенціал співробітників з метою забезпечення довгострокового фінансового успіху компанії.en_US
dc.description.abstractПредставлено авторское видение построения системы сбалансированных показателей с учетом особенностей плодоовощной консервной отрасли по оценке финансовых результатов предприятия. Подчеркнута важность учета показателей нефинансового характера, оценивающих удовлетворенность покупателей, эффективность внутренних бизнес-процессов, потенциал сотрудников с целью обеспечения долгосрочного финансового успеха компании.en_US
dc.description.abstractThe author’s idea of building a balanced scorecard in terms of peculiarities of fruit and vegetable canning industry by the assessment of financial results is given. The importance of non-financial indicators that assess customers satisfaction, the efficiency of internal business processes, the potential of employees to ensure long-term financial success of the company are emphasized.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХНЕУen_US
dc.subjectзбалансована система показниківen_US
dc.subjectпоказники ефективностіen_US
dc.subjectстратегічна картаen_US
dc.subjectстратегічні управлінські рішенняen_US
dc.titleНЕОБХІДНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ЗБАЛАНСОВАНОЇ СИСТЕМИ ПОКАЗНИКІВ ЯК ОСНОВНОГО ІНСТРУМЕНТУ ОЦІНКИ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ПЛОДООВОЧЕВОЇ КОНСЕРВНОЇ ГАЛУЗІen_US
dc.subject.udcУДК 005.6(477)en_US
Располагается в коллекциях:№19



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.