Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18113
Название: Якість, моніторинг та періодичність перегляду освітніх програм у вищому навчальному закладі
Авторы: Ачкасова С. А.
Ключевые слова: заклад вищої освіти
освітня програма
система внутрішнього забезпечення якості вищої освіти
якість освітніх програм
моніторинг освітніх програм
Дата публикации: 2017
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Ачкасова С. А. Якість, моніторинг та періодичність перегляду освітніх програм у вищому навчальному закладі / С. А. Ачкасова // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології. – 2017. – №5(69). – C. 194-205.
Краткий осмотр (реферат): У статті обґрунтовано підходи до оцінки якості, моніторингу та періодичності освітніх програм у вищому навчальному закладі при реалізації системи внутрішнього забезпечення якості вищої освіти. Підкреслена необхідність реалізації студентоцентрованого і компетентнісного підходів при розробці програм та здійсненні моніторингу якості вищої освіти. Визначено вимоги до експертів у процесі залучення для оцінки моніторингу та перегляду освітніх програм, підходи до оцінки їхньої якості та визначено, що пріоритетними періодами перегляду освітніх програм є рік та необхідність перегляду за результатами моніторингу. Одержані результати нададуть змогу сформувати власні підходи закладам вищої освіти щодо оцінки якості, моніторингу та періодичності освітніх програм.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18113
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.