Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18117
Название: Компетентнісний підхід до підготовки фахівців з вищою освітою
Авторы: Внукова Н. М.
Пивоваров В. М.
Ключевые слова: компетентність
національна рамка кваліфікацій
тренінг
Дата публикации: 2017
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Внукова Н. Компетентнісний підхід до підготовки фахівців з вищою освітою / Н. Внукова, В. Пивоваров // VZDELÁVANIE A SPOLOČNOSŤ II. medzinárodný nekonferenčný zborník. – 2017. – Р. 376-392.
Краткий осмотр (реферат): У статті подано концептуальні засади реформування системи вищої освіти відповідно до міжнародних стандартів, які передбачають повний перехід на компетентністний підхід до навчання, розглянуто зміни, які відбуваються у розвитку економіки знань, трансферу технологій, що впливає на підвищенні ролі вищої освіти пропорційно можливостям вирішення життєвих проблем. Подано основні положення Національної рамки кваліфікацій (НРК) відповідно до нових положень законодавства України про вищу освіту. Наведено приклад посилення комунікаційних вимог до формування компетентностей за НРК. Представлено тренінгові форми запровадження компетентністного підходу до підготовки фахівців у системі вищої освіти.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18117
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.