Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 11-20 из 145.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020SWOT-аналіз як інструмент управління розвитком підприємства в галузі свинарстваКалашнікова Т. В.; Антибура О. В.
2020Формування системи процесно-орієнтованого бюджетування з метою підвищення ефективності управління підприємствомЛипська А. С.
2020Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлуКонстантиновський Л. Л.
2015Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловостіГубіна В. В.
2020Удосконалення маркетингової діяльності підприємстваПавлюк К. В.
2020Формування інноваційної системи управління розвитком персоналу на підприємствіДемура А. В.
2017Європейський досвід оцінки конкурентоспроможності підприємстваСалун М. М.; Паляничка Є. М.
2017Енергозбереження як напрямок підвищення ефективності виробничої діяльностіЗапащук Л. В.
2016Оцінка впливу факторів зовнішнього середовища на діяльність підприємства харчової промисловостіЛепетюха Н. В.; Артекова Т. О.
2018Енергоменеджмент як основа забезпечення енергоефективності виробничої діяльності підприємстваЗапащук Л. В.