Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18280
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВолковська Я. В.-
dc.contributor.authorВолковская Я. В.-
dc.contributor.authorVolkovska I. V.-
dc.date.accessioned2018-02-02T13:07:40Z-
dc.date.available2018-02-02T13:07:40Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВолковська Я. В. Організація управлінського обліку на підприємствах готельно-ресторанного комплексу / Я. В. Волковська // Наук. вісн. Ужгородського ун-ту. Сер. «Економіка». – 2017. – №2. – С. 310-315.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18280-
dc.description.abstractПроаналізовано основні підходи до організації управлінського обліку. Встановлено, що підприємства готельно-ресторанного комплексу мають свою специфіку, що необхідно враховувати при побудові системи управлінського обліку. Виділено основні етапи організації управлінського обліку на підприємствах готельно-ресторанного комплексу. Прокоментовано особливості кожного етапу як частини системи управлінського обліку. Зроблено висновок, що запропонована послідовність має універсальний характер і може використовуватись на різних підприємствах. Також відзначено, що постійно треба вдосконалювати існуючу систему управлінського обліку відповідно до потреб управління.en_US
dc.description.abstractПроанализированы основные подходы к организации управленческого учета. Установлено, что предприятия гостинично-ресторанного комплекса имеют свою специфику, что необходимо учитывать при построении системы управленческого учета. Выделены основные этапы организации управленческого учета на предприятиях гостинично-ресторанного комплекса. Прокомментировано особенности каждого этапа как части системы управленческого учета. Сделан вывод, что предложенная последовательность имеет универсальный характер и может использоваться на различных предприятиях. Также отмечено, что постоянно нужно совершенствовать существующую систему управленческого учета в соответствии с потребностями управления.en_US
dc.description.abstractThe main approaches to management accounting orhanization are analyzed. It was established that the enterprises of the hotel-restaurant complex have their own specifics, which must be considering in the building of the management accounting system. The main stages of management accounting organization at the enterprises of the hotel-restaurant complex are highlighted. The features of each stage as part of the management accounting system are commented. It is concluded that the proposed sequence has a universal character and can be used at various enterprises. It is also noted that it is constantly necessary to improve the existing system of management accounting in accordance with the needs of management.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectуправлінський облікen_US
dc.subjectорганізаціяen_US
dc.subjectпідприємства готельно-ресторанного комплексуen_US
dc.subjectсистема управлінського облікуen_US
dc.subjectетапиen_US
dc.subjectуправлінська звітністьen_US
dc.subjectуправленческий учетen_US
dc.subjectорганизацияen_US
dc.subjectпредприятия гостинично-ресторанного комплексаen_US
dc.subjectсистема управленческого учетаen_US
dc.subjectэтапыen_US
dc.subjectуправленческая отчетностьen_US
dc.subjectmanagement accountingen_US
dc.subjectorganizationen_US
dc.subjectenterprises of the hotel-restaurant complexen_US
dc.subjectmanagement accounting systemen_US
dc.subjectstagesen_US
dc.subjectmanagement statementen_US
dc.titleОрганізація управлінського обліку на підприємствах готельно-ресторанного комплексуen_US
dc.title.alternativeОрганизация управленческого учёта на предприятиях гостинично-ресторанного комплексаen_US
dc.title.alternativeManagement accounting organization at the enterprises of the hotel-restaurant complexen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Волковська_стаття_Ужгород.pdf3,51 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.