Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18295
Название: Стратегічні сценарії розвитку глобальної продовольчої системи
Авторы: Страпчук С. І.
Ключевые слова: продовольча система
сценарії
«виживання найбагатших»
«неконтрольоване споживання»
«відкрите джерело стійкого розвитку»
«локальність як нова глобальність»
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Страпчук С. І. Стратегічні сценарії розвитку глобальної продовольчої системи / С. І. Страпчук // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця: матеріали міжнар-ї наукової конф., 1-2 черв. 2017 р. : тези доп. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. – С. 198 – 200.
Краткий осмотр (реферат): Встановлено необхідність фундаментальної трансформації продовольчої системи, що викликана зростанням кількості населення, нерівномірним розподілом ресурсів та шкідливим впливом сільськогосподарського виробництва на екологію. Досліджено переваги та недоліки розроблених сценаріїв майбутнього глобальної продовольчої системи, що базуються на поєднанні зрушень в попиті та зв’язках з ринком. Обґрунтовано нове бачення розвитку сільського господарства, що базується на трьох стратегічних напрямках: підтримка уряду та зміцнення співпраці між всіма зацікавленими сторонами; орієнтація на конкретні дії та партнерство на регіональному та національному рівнях та просування інновацій шляхом сприяння обміну досвідом і кращими практиками серед зацікавлених сторін і регіонів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18295
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Strapchuk_tezi_CED.pdf292,29 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.