Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18424
Название: Готовність персоналу на індивідуальному рівні до здійснення організаційних змін на підприємстві
Авторы: Матюшенко Ю. В.
Ключевые слова: готовність персоналу
індивідуальний рівень
критерії готовності персоналу до змін на індивідуальному рівні
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Матюшенко Ю. В. Готовність персоналу на індивідуальному рівні до здійснення організаційних змін на підприємстві / Ю. В. Матюшенко // Вісник Східноукраїнського національного університету ім. Володимира Даля. – 2017. – № 6 (236). – С. 164-169.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто питання щодо розуміння готовності персоналу до змін на індивідуальному рівні. На основі проведеного аналізу готовності персоналу на індивідуальному рівні було виокремлено такі структурні компоненти, в межах яких виокремлені критерії оцінки готовності персоналу на індивідуальному рівні: операційна компонента (досвід організації організаційних змін, інформова- ність щодо проведення організаційних змін, досвід участі у здійсненні організаційних змін); мотиваційно - психологічна компонента (страх змін, бажання, здатність до самонавчання, соціальна стабільність).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18424
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Готовність персоналу.pdf324,99 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.