Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18455
Название: | Управління конкурентоспроможністю підприємства : методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" другого (магістерського) рівня |
Авторы: | Селезньова Г. О. Запащук Л. В. |
Ключевые слова: | конкуренція конкурентоспроможність конкурентоспроможність продукції конкурентоспроможність підприємства конкурентні переваги ключові компетентності конкурентне середовище |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Библиографическое описание: | Управління конкурентоспроможністю підприємства. Методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / укл. Г.О. Селезньова, Л.В. Запащук; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (939 КБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. - 78 с. - Загол. з титул. екрану. |
Краткий осмотр (реферат): | Запропоновано практичні завдання, які згруповані за модулями та охоплюють основні теми цієї навчальної дисципліни. Надані завдання передбачають різний рівень складності, що дозволяє визначити ступінь засвоєння студентами теоретичних знань і набуття практичних умінь і навичок у використанні інструментарію оцінювання рівня конкурентоспроможності продукції та підприємства в цілому, а також розроблення заходів щодо їх підвищення згідно з професійними компетентностями. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей освітнього ступеня "магістр". |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://127.0.0.1/jspui/handle/123456789/18455 |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2017-Селезньова Г О, Запащук Л В.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.