Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19229
Название: Особливості оцінювання податкових і валютним умов ведення бізнесу в Україні
Авторы: Огородня Є. М.
Киркач С. М.
Ключевые слова: бізнес
ведення бізнесу
умови ведення бізнесу
податкові умови ведення бізнесу
валютні умови ведення бізнесу
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Огородня Є. М. Особливості оцінювання податкових і валютним умов ведення бізнесу в Україні. [Електронний ресурс] / Є. М. Огородня, С. М. Киркач // Електронне наукове фахове видання «Ефективна економіка». – 2018. – №5.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто особливості оцінювання валютних і податкових умов ведення бізнесу в існуючих методиках, які основуються на застосуванні кількісних та якісних показниках вимірювання. Аналіз імплементованих методик світової практики свідчить про наявність прогалин відображення валютних умов ведення бізнесу, що актуально для української бізнес спільноти, та відсутності єдиного комплексного представлення рефлективного аспекту показників, які описують умови податкового регулювання. У роботі запропоновано системне представлення показників, згрупованих за відповідними категоріями (стабільність національної грошової одиниці, валютне регулювання і контроль, забезпечення валютними ресурсами, валютно-податкові умови ведення бізнесу пов'язаного з ЗЕД, загальний стан діючого податкового законодавства, податкові умови, які характеризують стадії розвитку підприємства та податкове навантаження) з метою достовірного оцінювання податкових та валютних умов ведення бізнесу на основі узагальнення інформаційно-літературних джерел.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19229
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_Огородня_Киркач_2_друк.pdf502,81 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.