Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19265
Название: Науково-методичний підхід щодо формування стратегії ефективного менеджменту підприємства
Авторы: Гавкалова Н. Л.
Бабарицький О. В.
Ключевые слова: стратегії ефективного менеджменту підприємства
якість управління витратами на персонал
Дата публикации: 2018
Издательство: ВД "ІНЖЕК"
Библиографическое описание: Гавкалова Н. Л. Науково-методичний підхід щодо формування стратегії ефективного менеджменту підприємства / Н. Л. Гавкалова, О. В. Бабарицький // Бізнес Інформ. – 2018. – №4. – C. 121–128.
Краткий осмотр (реферат): Сучасні умови забезпечення ефективного менеджменту промислових підприємств визначаються достатньо високим рівнем нестабільності, що обумовлює важливість реалізації низки аналітичних функцій, від яких залежить можливість вчасної діагностики і запобігання кризових ситуацій. Складність реалізації таких функцій пояснюється тим, що промислове підприємство можна розглядати як складну динамічну систему, стан якої описується значною кількістю чинників, що значно ускладнює інтерпретацію розвитку можливих ситуацій. У цьому зв’язку виникає необхідність формування стратегії ефективного менеджменту на промислових підприємствах. Формування стратегії ефективного менеджменту є складовим елементом всього процесу стратегічного планування, який з урахуванням якості процесу управління витратами на персонал реалізується в визначеній послідовності. Важливим етапом запропонованої послідовності є формулювання головних цілей та розробка прогнозних моделей для виявлення ступеню впливу якості управління витратами на персонал. Тому в результаті застосування теорії нечітких множин було визначено якість управління витратами на персонал та запропоновано виявити рівень її впливу на забезпечення ефективного менеджменту на досліджуваних промислових підприємствах. Для цього було запропоновано застосувати метод проеціювання тренда, що дозволить не тільки визначити наявність зв'язку між показниками, але й зробити прогноз на базі трендових моделей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19265
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_ Гавкалова,Бабарицький_Бізнес Інформ.pdf290,32 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.