Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272
Название: Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства
Авторы: Петряєв О. О.
Ключевые слова: конкурентоспроможність продукції
управління
підприємство
класифікація
чинники
фінансовий стан
оцінка
методика
Дата публикации: 2018
Издательство: Біла К. О.
Библиографическое описание: Петряєв О. О. Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства / О. О. Петряєв // Управління розвитком суб'єктів підприємництва: механізми, реалії, перспективи : колект. могогр. / за ред. Т. В. Гринько. - Біла К. О. , 2018. - 444 с.
Краткий осмотр (реферат): Автором визначено суть і зміст конкурентоспроможності продукції підприємства; розглянуто методичні основи оцінки конкурентоспроможності продукції в управлінні підприємством; наведено класифікація чинників конкурентоспроможності продукції підприємства; проаналізовано фінансовий стан суб'єкта господарювання, виробництво і реалізація продукції; запропоновано методичні підходи щодо визначення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства та розроблено заходи для підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272
Располагается в коллекциях:Монографії (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
stattya_Petryaev.pdf144,98 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.