Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272
Название: | Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства |
Авторы: | Петряєв О. О. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність продукції управління підприємство класифікація чинники фінансовий стан оцінка методика |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Біла К. О. |
Библиографическое описание: | Петряєв О. О. Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства / О. О. Петряєв // Управління розвитком суб'єктів підприємництва: механізми, реалії, перспективи : колект. могогр. / за ред. Т. В. Гринько. - Біла К. О. , 2018. - 444 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Автором визначено суть і зміст конкурентоспроможності продукції підприємства; розглянуто методичні основи оцінки конкурентоспроможності продукції в управлінні підприємством; наведено класифікація чинників конкурентоспроможності продукції підприємства; проаналізовано фінансовий стан суб'єкта господарювання, виробництво і реалізація продукції; запропоновано методичні підходи щодо визначення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства та розроблено заходи для підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ДУПАЕП) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
stattya_Petryaev.pdf | 144,98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.