Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19320
Название: Соціальне підприємництво в соціально-економічному розвитку України
Авторы: Матвієнко-Біляєва Г. Л.
Ключевые слова: соціальне підприємництво
волонтерство
підприємницька діяльність
соціальний бізнес
сучасне підприємництво
Дата публикации: 2017
Издательство: ЖДТУ
Библиографическое описание: Матвієнко-Біляєва Г. Л. Соціальне підприємництво в соціально-економічному розвитку України / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Формування ефективної моделі розвитку підприємства в умовах ринкової економіки : тези V міжнар. наук.-практ. конф., 2–3 лист. 2017 р. – Житомир : ЖДТУ, 2017 .– С. 163 - 171.
Краткий осмотр (реферат): У сучасному економічному середовищі незмінно ускладнюються самі сфери діяльності підприємництва, відбувається їх інтеграція. Так, концепція соціального підприємництва добре зарекомендувала себе у підприємницькому середовищі. Популярними на сьогоднішній день як публіцистичні, так і наукові книги та статті про особливості підприємництва, яке діє на засадах соціальної відповідальності. Соціальне підприємництво займає місце у навчальному плані провідних бізнес-шкіл та є предметом численних професійних та академічних зустрічей. У тезах наведено основні аспекти розвитку соціального підприємництва. Соціальне підприємництво поєднує в собі від традиційного розуміння благодійності її соціальну спрямованість на забезпечення соціальних потреб та вимог суспільства, від підприємництва, як виду економічної діяльності, – його принципи та заплановані результати, що дозволяє генерувати новий підхід до вирішення соціальних завдань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19320
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konferentsiya-ep-1.pdf378,89 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.