Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19811
Название: Енергоменеджмент як основа забезпечення енергоефективності виробничої діяльності підприємства
Авторы: Запащук Л. В.
Ключевые слова: енергоменеджмент
енергоефективність
енергоаудит
виробнича діяльність
системний підхід
підприємство
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Запащук Л. В. Енергоменеджмент як основа забезпечення енергоефективності виробничої діяльності підприємства [Електронний ресурс] / Л. В. Запащук // Інфраструктура ринку. – 2018. – №17. – Режим доступу до ресурсу: http://www.market-infr.od.ua/uk/17-2018.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена актуальним питанням реалізації дієвих механізмів управління енергетичною діяльністю підприємства, що дозволило б сформувати умови для раціонального застосування енергетичних ресурсів. Досліджено сутність, роль, значення енергоменеджменту, його функції та завдання, які мають бути вирішені задля забезпечення енергоефективності виробничої діяльності. Розглянуто особливості та переваги впровадження енергоменеджменту в порівнянні з традиційним процесом управління енерговикористанням. Визначено мету та завдання енергоаудиту, як основної функції енергоменеджменту в сучасних умовах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19811
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Запащук_стаття_ Енергоменеджмент.pdf424,73 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.