Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19866
Название: Процес формування і розробки стратегій ТНК
Авторы: Шталь Т. В.
Косенко В. І.
Шейко О. С.
Ключевые слова: транснаціональна корпорація
глобальний ринок
конкуренція
стратегія
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Шталь Т. В. Процес формування і розробки стратегій ТНК / Т. В. Шталь, В. І. Косенко, О. С. Шейко // Kluczowe aspekty naukowej dzialalnosci. – 2014. – Vol. 1 (Ekonomiczne nauki). – С. 22-24.
Краткий осмотр (реферат): На сьогоднішній день ТНК здійснюють неабиякий вплив на функціонування світового господарства та на окремий суб’єкт господарювання чи підсистему. Місце транснаціональної корпорації дуже особливе на глобальному ринку. Корпорації функціонують в міжнародному економічному середовищі та перебувають під впливом конкуренції. Конкуренція притаманна не лише національному, а й глобальному економічному середовищу. В умовах функціонування міжнародного ринку виникає глобальна конкуренція. Для того, аби мати змогу протистояти конкурентам та бути лідером на міжнародному ринку, ТНК повинна розробити стратегію, яка забезпечуватиме стабільне просування на ринку та досягнення поставлених цілей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19866
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KLUCZOWE ASPEKTY NAUKOWEJ DZIALALNOSCI - 2014.pdf245,28 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.