Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19884
Название: Вибір напрямку розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємства авіаційної галузі
Авторы: Шталь Т. В.
Бондаренко Л. М.
Хохлова А. Ю.
Ключевые слова: механізм вибору напрямку розвитку ЗЕД
методологія функціонального моделювання
підприємство авіабудівної галузі
SWOT-аналіз
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Шталь Т. В. Вибір напрямку розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємства авіаційної галузі / Т. В. Шталь, Л. М. Бондаренко, А. Ю. Хохлова // Бізнес-Інформ. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. – №11. – C. 75-81.
Краткий осмотр (реферат): Мета статті полягає в дослідженні існуючих підходів до розвитку зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД) підприємства, розробка процедури управління нею для визначення напрямку розвитку ЗЕД підприємств авіабудівної галузі України. Розроблено, формалізовано та візуалізовано за методом функціонального моделювання поетапний механізм вибору напрямку розвитку ЗЕД підприємства. Отриманий інструмент було використано для визначення напрямку розвитку ЗЕД типового підприємства авіабудівної галузі. Виділено особливості вищезазначеного підприємства, підібрано придатний для нього комплекс напрямків розвитку, проаналізовано та встановлено аргументований порядок впровадження на ньому заходів з розвитку зовнішньоекономічної діяльності. Перспективою подальших досліджень у даному напрямку може виступати імплементація механізму на підприємствах інших галузей, уточнення інструментарію для кожного етапу процесу згідно з їх особливостями та потребами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19884
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.