Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20076
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВеретенникова Г. Б.-
dc.contributor.authorВеретенникова А. Б.-
dc.contributor.authorVeretennykova H. B.-
dc.date.accessioned2018-12-13T10:12:22Z-
dc.date.available2018-12-13T10:12:22Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУправління процесом розробки та освоєння виробництва нових продуктів. Методичні рекомендації до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів спеціальності 073 "Менежмент" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / укл. Г.Б. Веретенникова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (1,12 МБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. - 56 с. - Загол. з титул. екрану.uk
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20076-
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації до лабораторних робіт, які виконують у процесі вивчення навчальної дисципліни. Запропоновано завдання, самостійне виконання яких буде сприяти закріпленню студентами теоретичних знань та формуванню професійних компетентностей у сфері організації інноваційних процесів на виробництві. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей. Представлены методические рекомендации к лабораторным работам, которые выполняются в процессе изучения учебной дисциплины. Предложены задания, самостоятельное выполнение которых будет способствовать закреплению студентами теоретических знаний и формированию профессиональных компетентностей в сфере организации инновационных процессов на производстве. Рекомендовано для студентов экономических специальностей. Guidelines for laboratory work assignments which are performed in the process of studying the academic discipline are given. The tasks to be carried out independently will facilitate consolidation of theoretical knowledge and acquisition of professional competences in the field of organization of innovative processes in production. For students of economics.uk
dc.language.isouk_UAuk
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectнові продуктиuk
dc.subjectрозроблення та освоєння нових продуктівuk
dc.subjectтехнологічна підготовка виробництваuk
dc.subjectконструкторська підготовка виробництваuk
dc.subjectметоди планування процесів розроблення та освоєння нових продуктівuk
dc.subjectинновацииuk
dc.subjectпроизводствоuk
dc.subjectновые продуктыuk
dc.subjectразработка и освоение новых продуктовuk
dc.subjectтехнологическая подготовка производстваuk
dc.subjectконструкторская подготовка производстваuk
dc.subjectметоды планирования процессов разработки и освоения новых продуктовuk
dc.subjectinnovationuk
dc.subjectproductionuk
dc.subjectnew productsuk
dc.subjectdevelopment and production of new productsuk
dc.subjecttechnological preparation of productionuk
dc.subjectengineering preparation of productionuk
dc.subjectmethods of planning of the development and production of new productsuk
dc.titleУправління процесом розробки та освоєння виробництва нових продуктів : методичні рекомендації до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів спеціальності 073 "Менеджмент" другого (магістерського) рівняuk
dc.title.alternativeУправление процессом разработки и освоения производства новых продуктов : методические рекомендации к лабораторным работам и самостоятельной работе студентов специальности 073 "Менеджмент" второго (магистерского) уровняuk
dc.title.alternativeManagement of the Process of Developing and Mastering the Production of New Products : guidelines for laboratory work and self-study of Master's (second) degree students of speciality 073 "Management"uk
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2018-Веретенникова Г Б.pdf888,13 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.