Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20495
Назва: Дослідження особливостей моделі конфлікту в управлінні ефективністю розвитку діяльності
Автори: Литвиненко А. О.
Теми: конфлікт
психосоматика
механізм управління
розвиток діяльності
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Литвиненко А. О. Дослідження особливостей моделі конфлікту в управлінні ефективністю розвитку діяльності / А. О. Литвиненко // Теорія і практика сучасної психології. – 2019. – № 7.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано та представлено методичні рекомендації щодо формування взаємовідносин психічного та соматичного стану в управлінні ефективністю на підприємстві, формування програм емоційних реакцій людини та вплив конфліктної поведінки на потенціал розвитку людини. Запропоновано розуміння реакцій людини на події життя, а саме, на зміни обставин, нові форми взаємовідносин оточуючих людей в процесі розвитку діяльності, порушення у реалізації життєвих програм, незадоволених бажань та нездійснених мрій. Представлено стратегію визначення складу психологічної моделі конфлікту в управлінні ефективністю розвитку діяльності, спираючись на проходження життєвих криз, проживання стресів й подолання конфліктних ситуацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20495
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1. Литвиненко_АО_стаття.pdf514,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.