Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21564
Название: Ґенеза поняття «транскордонне співробітництво» в європейському правi
Авторы: Цукан О. М.
Ключевые слова: транскордонне співробітництво
прикордонне співробітництво міжрегіональне
транснаціональне співробітництво
теріторіальне співробітництво
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Цукан О. М. Ґенеза поняття «транскордонне співробітництво» в європейському правi / О. М. Цукан // Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Т. 1, № 4. – С. 41–45.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню трансформації поняття «транскордонне співробітництво» в міжнародних нормативно-правових актах Європейського Союзу та Ради Європи хронологічним методом. Обґрунтовано та досліджено поняття «транскордонне співробітництво» за допомогою порівняльного методу з термінами «прикордонне співробітництво», «міжрегіональне співробітництво», «транснаціональне співробітництво». Концепція територіального співробітництва ЄС передає ідею, що співпраця між територіальними одиницями, що належать до різних держав, є внутрішньою формою співпраці на території ЄС. «Транскордонне співробітництво» має більш нейтральний сенс і підтримує ідею співпраці, що має екстериторіальний характер.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21564
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.