Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1341-1350 из 2258.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Основи гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняКозуб В. О.
2021Економіка зарубіжних країн : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Міжнародна економіка» першого (бакалаврського) рівняПроскурніна Н. В.; Доброскок Ю. Б.
2016Удосконалення міжнародної економічної діяльності підприємстваСолдатенко Т. В.; Soldatenko T. V.
2021Світове господарство і міжнародні економічні відносини : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівняБестужева С. В.; Козуб В. О.
2021Міжнародна економіка : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Міжнародна економіка» першого (бакалаврського) рівняБестужева С. В.
2021Міжнародний бізнес. Методичні рекомендації до практичних завдань та семінарських занять для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня всіх форм навчанняБутенко Д. С.
2021Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівняСущенко О. А.; Стрижак О. О.; Наумік-Гладка К. Г.
2015Розробка та обґрунтування стратегії підвищення міжнародної технологічної конкурентоспроможності підприємстваТкаченко С. В.; Tkachenko S. V.
2021Організаційна поведінка: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний ІТ-менеджмент» другого (магістерського) рівняПіддубна Л. І.
2014Управління розвитком експортного потенціалу підприємстваТандура Г. Ю.; Тандура А. Ю.; Tandura G. Y.