Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 34.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024Методи та техніки наукових досліджень. Методичні рекомендації до комплексного тренінгу для здобувачів вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Міжнародна економіка» другого (магістерського) рівняКот О. В.; Федотова Ю. В.
2024Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 "Підприємництво та торгівля" освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівняЛитвиненко А. О.
2024Оцінка ефективності бізнесу. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 "Підприємництво та торгівля" освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівняЛитвиненко А. О.; Тимошенко К. В.
2024Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 051 "Економіка" освітньої програми "Міжнародна економіка" другого (магістерського) рівняКозуб В. О.; Федотова Ю. В.; Кот О. В.
2024Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Колонтаєвський О. П.; Сегеда І. В.
2024Інноваційні технології на ринку пасажирських авіаперевезеньПогуда О. А.
2024Socio-economic development of tourist destinations: a cross-country analysisStryzhak O.; Ľuboš Cibák; Sidak M.; Yermachenko V.
2024Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняЧеревична Н. І.
2024Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняЧеревична Н. І.
2024Мистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняЧеревична Н. І.