Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22636
Назва: Інноваційна стратегія як основа розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємства
Автори: Доброскок Ю. Б.
Теми: інновації
інноваційна діяльність
інноваційна стратегія
механізм управління інноваційною діяльністю
управлінське рішення
розвиток ЗЕД підприємства
стратегічне планування
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Доброскок Ю. Б. Інноваційна стратегія як основа розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємства / Ю. Б. Доброскок // Бізнес Інформ. – 2019. – № 11.
Короткий огляд (реферат): В статті вивчено різні інтерпретації визначення стратегії інноваційного розвитку підприємства. Досліджено основні проблеми формування ефективного механізму управління інноваційною діяльністю підприємства, яке здійснює зовнішньоекономічну діяльність (ЗЕД). Встановлено зв'язок між напрямками інноваційного розвитку підприємства з складовими інтелектуального капіталу підприємства. Досліджено, що стратегічне управління - це комплекс дій, що забезпечують розробку та реалізацію місії підприємства, найважливіших ключових цілей організації та засобів їх досягнення, що забезпечують її розвиток в конкурентному та нестабільному зовнішньому середовищі. Виявлено, що інноваційна стратегія у ЗЕД підприємства в умовах швидкого розвивитку сучасного ринку є основою його розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22636
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Доброскок Ю.Б..pdf269,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.