Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22829
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДоронін Є. В.-
dc.contributor.authorБондаренко С. В.-
dc.date.accessioned2020-05-09T11:10:58Z-
dc.date.available2020-05-09T11:10:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДоронін Є. В. Вдосконалення системи безпечності праці борошномельного виробництва / Є. В. Доронін, С. В. Бондаренко // Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління : Х міжнар. науково-техн. конф., 9-10квіт. 2020 р. : тези допов. – Баку-Харків-Жиліна, 2020. – Т. 2. – Сек. 3,4. – С. 73.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22829-
dc.description.abstractВизначені небезпечні та шкідливі фактори борошномельного виробництва. Встановлені відхилення від діючих нормативних документів з питань охорони праці. Розроблені заходи, що дозволяють вдосконалити заходи з забезпечення безпечних умов праці, які забезпечать працівникам виробництва уникнути професійних захворювань.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectсистема безпечності праціru_RU
dc.titleВдосконалення системи безпечності праці борошномельного виробництваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Доронин Харьков тезисы весна 2020_2.pdf527,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.