Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24153
Название: Аналіз та оптимізація бізнес-процесів в фінансовій сфері: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «IT-фінанси»
Авторы: Беседовський О. М.
Лелюк С. В.
Ключевые слова: бізнес-процеси
нотація
методологія
моделювання
SADT
UML
BPMN
симуляція бізнес-процесів
фінансова сфера
оптимізація бізнес-процесів
Bizagi Process Modeler
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Аналіз та оптимізація бізнес-процесів в фінансовій сфері: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «IT-фінанси» [Електронний ресурс] / уклад. О. М. Беседовський, С. В. Лелюк. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 10 c.
Краткий осмотр (реферат): Робоча програма містить вступ (описову частину навчальної дисципліни), програму навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Представлено компетентності, результати навчання та порядок їх оцінювання. Окремо представлено рейтинг план начальної дисципліни, що визначає форми оцінювання сформованих компетентностей окремо за кожною темою. Рекомендовано для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «IT-фінанси».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24153
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Аналiз та оптимiзацiя бiзнес-процесiв в фiнансовiй сферi .pdf539,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.