Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464
Title: | Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлу |
Authors: | Константиновський Л. Л. |
Keywords: | конкурентоспроможність конкуренція підприємство конкурентоспроможність сфери фуд-рітейлу |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Константиновський Л. Л. Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлу: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Л. Л. Константиновський. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. |
Abstract: | В дипломній роботі досліджено теоретичні основи процесу підвищення конкурентоспроможності підприємства в умовах посилення конкуренції, а також розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність підприємства та вплив зовнішнього середовища на ефективність конкурентоспроможності підприємства. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕПОБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Констатиновський Л.Л..pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.