Методичні матеріали (ОБК) : [277] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 277
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Старт та розвиток власного бізнесу: від оформлення до податкового супроводу : робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняЧасовнікова Ю. С.
2022Бухгалтерський облік : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент інноваційної діяльності» першого (бакалаврського) рівняЧасовнікова Ю. С.
2022Звітність підприємств за національними та міжнародними стандартами : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" першого (бакалаврського) рівняБезкоровайна Л. В.
2022Бухгалтерський облік : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 "Економіка" освітньої програми "Економічна теорія та економічна політика" першого (бакалаврського) рівняБезкоровайна Л. В.
2022Бухгалтерський облік : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 "Економіка" освітньої програми "Управління персоналом та економіка праці" першого (бакалаврського) рівняБезкоровайна Л. В.
2022Бухгалтерський облік : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 "Економіка" освітньої програми "Економіка підприємства" першого (бакалаврського) рівняБезкоровайна Л. В.
2022Звітність підприємств : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" першого (бакалаврського) рівняБезкоровайна Л. В.
2022Accounting : syllabus of the academic discipline for students of specialty 073 «Management» educational programs «Business Administration» for first (Bachelor's) degreePylypenko A.
2023Стратегічний облік та управлінський консалтинг : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Бізнес-консалтинг» першого (бакалаврського) рівняЛабунська С. В.
2022Системи та системне мислення : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів усіх спеціальностей третього (освітньо-наукового) рівняПилипенко А. А.
2021Ділова гра та ситуаційні вправи з комплексного тренінгу для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" першого (бакалаврського) рівняКурган Н. В.; Фартушняк О. В.
20181С: Обліковий консалтинг в управлінні бізнес-процесами підприємства. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняВолошан І. Г.; Пасенко Н. С.
2022Міжнародні стандарти аудиту і податкове консультування. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» другого (магістерського) рівняЛядова Ю. О.
2021Моделювання фінансового ринку : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" третього (освітньо-наукового) рівняПилипенко А. А.; Раєвнєва О. В.; Стрижиченко К. А.
2021Облік і аналітика цифрової економіки : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" третього (освітньо-наукового) ступеняПилипенко А. А.
2021Теоретико-методичне забезпечення контролю якості аудиту: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» третього (освітньо-наукового) рівняЛядова Ю. О.
2021Теорія обліку та сучасні концепції звітності : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" третього (освітньо-наукового) рівняПилипенко А. А.
2019Облік у кредитних та бюджетних установах. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" першого (бакалаврського) рівняГлєбова Н. В.; Кудіна О. М.; Тютлікова В. В.; Сатушева К. В.
2021Облік і техніка проведення зовнішньоекономічних операцій: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» першого (бакалаврського) рівняКурган Н. В.
2018Фінансовий облік .Методичні рекомендації до самостійної роботи з обліку грошових коштів та дебіторської заборгованості для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" першого (бакалаврського) рівняМаляревський Ю. Д.; Безкоровайна Л. В.; Єремейчук Р. А.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 277