Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24522
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЄвсєєв О. С.-
dc.date.accessioned2021-02-02T13:12:01Z-
dc.date.available2021-02-02T13:12:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЄвсєєв, О. С. Створення інтерактивних медіа [Електронний ресурс] : навч. посіб. / О. С. Євсєєв ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (75,2 МБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. - 138 с. : іл. - Загол. з титул. екрану. - Бібліогр.: с. 134-137.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24522-
dc.description.abstractНаведено основні теоретичні положення та практичні рекомендації щодо створення інтерактивних медіа для різних сфер застосування. Особливу увагу приділено створенню інтерактивних медіа для інтернету. Розглянуто особливості створення інтерактивних медіаелементів, що в сукупності становлять одну з найбільш перспективних технологій подання інформації в інтернеті. Досліджено інструментальні засоби для створення інтерактивних медіа; розглянуто блоги, соціальні медіа, RSS, XML, CGI, Wiki, віджети, підкастінг, IVR, мобільні медіа, віртуальні тури та елементи віртуальної реальності як складові частини для створення інтерактивних мультимедіних порталів. Рекомендовано для студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія".ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectінтерактивні медіаru_RU
dc.subjectонлайн додаткиru_RU
dc.subjectWiki, віджетиru_RU
dc.subjectпідкастінгru_RU
dc.subjectблогиru_RU
dc.subjectсоціальні медіаru_RU
dc.subjectвіртуальні туриru_RU
dc.subjectRSSru_RU
dc.subjectXMLru_RU
dc.titleСтворення інтерактивних медіаru_RU
dc.typeBookru_RU
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2020 - Євсєєв О С.pdf6,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.