Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25290
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІванов Ю. Б.-
dc.contributor.authorМалишко Ю. М.-
dc.date.accessioned2021-05-12T09:31:02Z-
dc.date.available2021-05-12T09:31:02Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПодаткове регулювання соціально-економічних процесів. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / укл. Ю. Б. Іванов, Ю. М. Малишко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (122 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. - 43 с. - Загол. з титул. екрану.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25290-
dc.description.abstractПодано основні питання, що необхідно самостійно розглянути та висвітлити в межах кожної теми навчальної дисципліни, ситуаційні завдання для самостійного вирішення, тестові завдання, а також контрольні запитання для самодіагностики. Наведено практичні завдання та методичні рекомендації щодо їх самостійного виконання студентами. Рекомендовано для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" другого (магістерського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectподаткове регулюванняru_RU
dc.subjectподаткова політикаru_RU
dc.subjectінструменти податкового регулюванняru_RU
dc.subjectсоціальні процесиru_RU
dc.subjectрегулятори економічного розвиткуru_RU
dc.titleПодаткове регулювання соціально-економічних процесів. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" другого (магістерського) рівняru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2018-Іванов Ю Б, Малишко Ю М.pdf469,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.