Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25316
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТимошенко К. В.-
dc.contributor.authorАлдошина М. В.-
dc.date.accessioned2021-05-19T08:45:44Z-
dc.date.available2021-05-19T08:45:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЕкономіка сфери обслуговування. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. К. В. Тимошенко, М. В. Алдошина; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (137 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 25 с. - Загол. з титул. екрану.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25316-
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації до виконання курсових робіт студентів, а також рекомендовану літературу. Наведено тематику курсових робіт і рекомендації щодо їхнього оформлення. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectкурсова роботаru_RU
dc.subjectтуристична діяльністьru_RU
dc.subjectсфера обслуговуванняru_RU
dc.subjectпідприємство обслуговуванняru_RU
dc.subjectготельне підприємствоru_RU
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваru_RU
dc.titleЕкономіка сфери обслуговування. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівняru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021-Тимошенко К В, Алдошина М В.pdf666,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.