Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25719
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Просяник О. П. | - |
dc.contributor.author | Зима О. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-13T09:30:27Z | - |
dc.date.available | 2021-07-13T09:30:27Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до написання комплексної курсової роботи для студентів спеціальності 061 "Журналістика" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. П. Просяник, О. Г. Зима; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (503 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 28 с. - Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25719 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто порядок написання, оформлення та захисту комплексної курсової роботи студентів магістратури. Наведено орієнтовний перелік тем, що пропонуються до написання, вимоги до оформлення роботи, а також приклади оформлення її основних структурних елементів. Рекомендовано для студентів спеціальності 061 "Журналістика" другого (магістерського) рівня всіх форм навчання. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
dc.subject | комплексна курсова робота | ru_RU |
dc.subject | структура | ru_RU |
dc.subject | зміст | ru_RU |
dc.subject | захист | ru_RU |
dc.subject | академічна доброчесність | ru_RU |
dc.title | Методичні рекомендації до написання комплексної курсової роботи для студентів спеціальності 061 "Журналістика" другого (магістерського) рівня | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (БЖЦМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2021-Просяник О. П. Зима О. Г.pdf | 608,14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.